انواع بشکه 1

انواع بشکه

انواع بشکه

انواع بشکه 2
انواع بشکه

مواد و تولیدات مایع در ابعاد وسیعی در دنیای حمل و نقل وجود دارند و شامل مواد و تولیدات نفتی، مواد خوراکی، دارویی، سموم و رنگ‌ها می‌باشند. این نوع تجارت همواره در حال افزایش بوده و حجم قابل توجهی از عملیات تخلیه و بارگیری و محوطه‌های انبارها را به خود اختصاص داده است.

با توجه به ماهیت و خواص آن‌ها که اغلب خطرناک بوده و یا از نقطه نظر استعمال آن‌ها به عنوان مواد خوراکی نگهداری و کار با آن‌هادارای اهمیت زیادی است.

این قبیل مواد چون حالت مایع و سیال دارند، حتما باید در محفظه‌های مسدود درب‌دار و مقاوم حمل و نقل و نگهداری شوند، که هر نوع بسته بندی مربوط به آن‌ها دارای قواعد و مقررات خاص مربوط به خود می‌باشد.

جابجایی مواد خطرناک

انواع مختلفی از بسته بندی‌ها برای حمل و نقل و نگهداری مواد مایع به کار می‌روند. هر کدام دارای اشکال هم خانواده جزئی‌تر نیز بوده است،که به طور مختصر شرح داده خواهد شد.

جنس، شکل و اندازه بسته بندی و محفظه‌های مواد مایع ممکن است، از جنس فلز، چوب، شیشه، پلاستیک و یا ترکیبی از دو یا چند تا از آن‌ها باشد و عموما به صورت انواع بشکه‌ های مختلف،چیلیک، حلب،سطل، بطری، قوطی و پاکت‌های پلاستیکی و مقوایی دیده می‌شوند.

بشکه‌ها (Drums):

بشکه‌ها ابعاد وسیعی از ظروف و محفظه‌های حمل و نقل مواد و تولیدات مایع را در بر می‌گیرند و تفاوت آن‌ها در شکل، اندازه و جنس می‌باشد.

بشکه عبارتست از یک ظرف استوانه‌ای با قاعده‌های مسطح دایره شکل که در اندازه‌های مختلف کاربرد داشته، و جنس بدنه آن از فلز یا آلیاژهای فلزی، فیبر، پلاستیک یا تخته چندلامی‌باشد.

چگونگی استفاده از لیفتراک برای حمل بشکه

بشکه‌هادر انواع و اقسام مدل‌ها و طرح‌ها و بسته به نوع فعالیتی که خواهند داشت تقسیم بندی می‌شوند که در این مقاله بسته به نوع فعالیت بشکه گیر فاطر به دسته بندی زیر تقسیم می‌شوند:

  • بشکه پلاستیکی لبه دار
  • بشکه قیر استوانه ای
  • بشکه‌های استوانه‌ای دربسته
  • بشکه‌های استوانه‌ای درباز
  • بشکه‌های مخروطی در باز فلزی
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
جهت مشاوره و سفارش محصول با ما تماس بگیرید.