شیوع ویروس کرونا بر روی میزان صادرات و واردات بشکههای نفت و قیر کشور تاثیرگذار بوده و این که بگوییم بی تأثیر بوده دروغ است، چون اکنون برخی کالاها که از کشورهای همسایه به ایران میآمدند، به خاطر این بیماری دیگر به کشور وارد نمیشوند.
پیشگیری یا تعدیل نیرو
هزینه جابجایی بشکه قیر
در این میان نباید از هزینههای حملو نقل قیر که بر گرفته از قیمت نفت خام است، چشم پوشی کرد. مجموعه این عوامل میتواند تا حد زیادی بر افزایش و یا کاهش قیمت آن دخیل باشند.
راه حل پیشنهادی
چیزی که در این میان اهمیت ویژهای دارد، اینکه بودن حمل و نقل ایمن بشکه های قیر برای کارکنان در بخش صادرات بشکه قیر در بخشهای مختلف (چه در زمان حمل، بارگیری و جابجایی و چه در زمان تخلیه) امری بسیار ضروری است.
این مهم زمانی عملی خواهد شد که علاوه بر رعایت بهداشت از سوی کارکنان، در محیط کار نیز با فراهم نمودن دستگاه ها و تجهیزات حمل و جابجایی بشکه ، آمادگی خود را در مقابل بحرانهای سلامت عمومی کارکنان و حوادث طبیعی این چنینی افزایش دهند.
نتیجه:
در نتیجه می توان گفت، با آینده نامعلومی که قیمت قیر پس از شیوع بیماری کرونا در دنیا و کاهش ۳۵% مصرف آن مواجه شده است، به نظر میرسد که استفاده از دستگاه های بشکه گیر فاطر می تواند علاوه بر رفع معضل جابجایی بشکه های قیر در دوران کرونا ، ضمن حفظ سلامت کارکنان، رونق کسب و کار این صنابع را به روال سابق بازگرداند.